Portfolio

U kunt op ons bouwen. Wij breken de LANS vol vertrouwen!

Goed geadviseerd

Marik heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Voor dat we begonnen heeft hij ons ook goed geadviseerd zodat we samen het beste resultaat konden bereiken! Bedankt.

Mirjam

Heel fijn bouwbedrijf

Heel fijn bouwbedrijf. Heeft mijn IKEA keuken in elkaar gezet inclusief het nodige installatie en loodgieterswerk. Marik is een veelzijdige man!

Stefan

Boeidelen: Volledig installeren of vervangen

Boeidelen Volledig installeren of vervangen

Je kunt goed zaken doen met Lans bouw. Komt de afspraak na, is prettig in de omgang, geeft blijk verstand van zaken te hebben.
Gebruikt goede materialen en is binnen afgesproken offerte gebleven. Ik ga zeker nog een keer in zee met dit bedrijf.

Willem Palm

Gevel renovatie: 45 m2; Een deel van het gebouw

Lans bouw heeft mij heel snel geholpen en de klus netjes uitgevoerd. Hij dacht goed mee en heeft de klus op de voor mij meest gunstige manier uitgevoerd.

Verbouwing van ons nieuwbouwhuis.

Marik heeft ons geholpen bij de verbouwing van ons nieuwbouwhuis. De werkzaamheden bestonden uit het maken van een wand en een koof in de keuken, het plaatsen van een dakkapel en het creëren van (slaap)kamers op zolder. Daarnaast heeft Marik voor ons het stucwerk verzorgd en heeft hij airco’s voor ons laten plaatsen.

  

We zijn erg tevreden over hoe alles gelopen is. Vooraf kregen we een duidelijke planning met bijhorende prijsopgave en wanneer er dingen wijzigde, gaf hij dit altijd vooraf aan Ook vonden we het prettig dat we één aanspreekpunt hadden voor alle werkzaamheden.

We hebben Marik leren kennen als een vakkundige en betrouwbare man die altijd met ons meedacht. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!  

Ilona Franken

Diverse klussen/verbouwingen in een huis

We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de uiteenlopende werkzaamheden die Marik Lans voor ons heeft verricht. Een gedreven en veelzijdige vakman met daarnaast een goed gevoel om m.b.t. stijl, design als budget en bijpassende keuzes, mee te denken met de opdrachtgever. Zo ontstaat vanuit samenwerking, vakmanschap en bezieling uiteindelijk een resultaat waar wij als opdrachtgever erg blij mee zijn. Daarnaast, ook niet onbelangrijk bij ingrijpende verbouwingen/renovaties waarbij je hoe dan ook voortdurend op elkaars lip zit, een prettig, open en authentiek mens. Tip: zorg wel voor een goed gevulde koelkast en berg kostbare lekkernijen en delicatessen op achter slot en grendel.
Pieter Jongkind

Pieter Jongkind